Kumppani johtavan mPOS-toimittajan kanssa

Katso kumppaniemme menestystarinoita tai ota meihin yhteyttää suoraan

Ole yhteydessäKatso menestystarinoita

Yritys- ja suurasiakkaat

On kallista ylläpitää monia terminaaleja kuukausimaksujen takia, ja ne eivät useinkaan ole mobiileja. SumUp voi räätälöidä ratkaisuja tiettyihin tarpeisiin joustavalla lähestymistavalla ja monikäyttöisellä tuotekehityksellä. Monet yritysasiakkaiden ratkaisut ovat myös saatavana SDK:mme ja API:mme kautta.

Yritykset jotka luottavat SumUpiin

Ohjelmistopalvelujen tarjoajat

Maksut ovat vaikeita, mutta SumUpille ei. Yhteistyökumppanit voivat käyttää iOS-, Android- ja Windows SDK- tai eCom-sovellusliittymää, jotta kauppiaat voivat hyväksyä korttimaksut sovelluksestaan tai verkkosivustostaan käyttäessään kortinlukijoitamme. SumUpin avulla voit tarjota asiakkaille todellisen monikanavaisen kokemuksen.

Täydelliset tiedot saat vierailemalla SumUp for Developers

Ohjelmistopalvelujen tarjoajat jotka luottavat SumUpiin

Rahoituslaitokset

SumUp tekee yhteistyötä rahoituslaitosten kanssa tarjotakseen asiakkailleen päästä päähän täydellisen mPOS-ratkaisun ilman tarvetta käyttää rahaa ylimääräisiin kustannuksiin tai integraatioon. Voimme ottaa tuotteen kumppanuuskäyttöön muutamassa päivässä.

Rahoituslaitokset jotka luottavat SumUpiin

Jälleenmyyjäkumppanit

SumUp tarjoaa yrittäjille nykyaikaisen liiketoimintatyökalun, joka täydentää vähittäiskauppiaiden liiketoimintaa. Sen moderni pakkaus ja tehokas viestintä tekevät myymälässä tapahtuvasta päätöksentekoprosessista yksinkertaisen ja tuote on saatavana suoraan hyllystä.

Jälleenmyyjät jotka luottavat SumUpiin

Suosittelijamme

Haluatko tarjota asiakkaillemme tai jäsenillemme huipputason mPOS-ratkaisun? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Oli se sitten markkinatoimintaa, lääkäriyhdistys tai suoraa myyntityötä, SumUpilla on ratkaisu liiketoiminnallesi.

Suosittelijamme jotka luottavat SumUpiin

Ole yhteydessä ottaaksesi selvää, miten aloittaa yhteistyö SumUpin kanssa

Ole yhteydessä